The ultimate shopping map

Flera svenska modeföretag såsom Acne, Swedish Hasbeens och Dagmar har uppmärksammats internationellt och bidragit till att Stockholm har blivit världskänd som designhuvudstad. Men det finns så mycket mer att upptäcka!

För att hitta de senaste och mest spännande designbutikerna måste man leta utanför de största shoppingstråken. Du som inte redan har full koll på detta rika utbud håller i din hand den ultimata guiden. Här finns det bästa av Stockholms utbud inom mode, heminredning, konsthantverk och till och med kök och mat. Ställen som ofta drivs av hängivna och passionerade entreprenörer.

Medan du shoppar kommer du behöva en fika, en lunchpaus eller kanske ett glas vin eller champagne. Stockholms restaurangutbud är lika spännande och uppmärksammat som dess designutbud. The Ultimate Shopping Map innehåller över 300 butiker – inklusive alla internationella premiumvarumärken – samt mer än 400 restauranger och barer.

Med engagemang, passion och kärlek till Stockholm hjälper The Ultimate Shopping Map Stockholm dig att hitta nya favoritställen och upptäcka nya delar av Stockholm. Boken finns både på engelska och svenska.

The ultimate shopping map

Maria Öijer

Redigering: Tenenbaum Text

Omslag och sättn: Miroslav Sokcic

Hoi Förlag, 2014